Pääkonferenssin kevätkokouksessa nimettiin uusia työntekijöitä

0

Pääkonferenssin johtokunnan jäsenet hyväksyivät kevätkokouksessaan 11.4.2023 Marylandin Silver Springissä, USA:ssa, kolme ehdollepanovaliokunnan suositusta työntekijöiksi.

Sócrates Quispe

Uudeksi pääkonferenssin koulukasvatusjaoston apulaisjohtajaksi valittiin Sócrates Quispe, joka on toiminut aiemmin professorina, tutkijana ja koulukasvatusjohtajana. Viimeiset kymmenen vuotta hän palveli Etelä-Amerikan osaston koulukasvatusjaoston apulaisjohtajana. Quispe tulee toimimaan John Wesley Taylor V:nen paikalla. Tämä valittiin hiljattain Andrews University -yliopiston rehtoriksi.

Oleg V. Voronyuk

Euro-Aasian osaston uudeksi talousjohtajaksi nimitettiin Oleg V. Voronyuk, jolla on vuosien kokemus professorina, koulukasvatusjohtajana ja talousjohtajana. Tehtävää on hoitanut tähän asti Vladimir I. Tkachuk, joka siirtyy palvelemaan pääkonferenssin erityisprojekteissa. Viimeksi Voronyuk on toiminut Euro-Aasian osaston apulaista-lousjohtajana.

John C. Peckham

Adventist Review ja Adventist World -lehtien uudeksi apulaispäätoimittajaksi valittiin John C. Peckham, joka on palkittu professori, teologi ja kirjailija. Tällä hetkellä hän toimii teologian ja kristillisen maailmankatsomuksen professorina Andrews University -yliopistossa ja siirtyy uuteen tehtäväänsä 1.7. Gerald A. Klingbeil, jonka tilalle Peckham tulee, on kutsuttu palvelemaan synnyinmaahansa Saksaan. – ANN/NA

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.