Suomen Adventtikirkon hallituksen päätöksiä 18.1.2015

0

Hallitus päätti seuraavista asioista toimikaudelle 2015–2018:

 • Hyväksyttiin Suomen Adventtikirkon strategiset suuntaviivat toimintasuunnitelmaksi.
 • Päätettiin nuorisotyön toimikunnan kokoonpanoksi: Nina Saaristo (puheenjohtaja), Eliisa Saarinen, Jani Virolainen sekä Ioannis Giantzaklidis, Anriika Kauppi, Pauliina Kauppinen, Hanna Kotamäki, Leo Lammi, Helena Mäentaka, Jarno Oksanen, Sami Paavilainen, Janica Pajunen, Janne Pekkala, Riikka Peltomaa, Jetro Perho, Heidi Pihlajaniemi, Leena Poikonen, Susanne Rantanen, Kristiina Rytman, Oona Sormunen ja Tia Talviniitty.
 • Päätettiin lapsi- ja perhetyön toimikunnan kokoonpanoksi: Eliisa Saarinen (puheenjohtaja), Nina Saaristo, Jani Virolainen sekä Laura Grönholm, Ansku Jaakkola, Pekka Paavilainen, Virpi-Marja Palokallio, Emilia Shields, Pavle Stevanovic, Jyri Tukiainen ja Milla Vuoristo.
 • Päätettiin polunkävijätyön toimikunnan kokoonpanoksi: Jani Virolainen (puheenjohtaja), Eliisa Saarinen, Nina Saaristo sekä Raili Grekov, Amy Heinänen, Hannu Helminen, Noora Keronen, Juhani Ketola, Merja Kinnunen, Kauko Kor-keaniemi, Marjaana Leppäaho, Pirjo Piirainen, Piia Saarinen, Pertti Sormunen ja Ventsislav Uzunov. Tämän lisäksi toimikuntaan kuuluvat vartioiden polunjohtajina Carita Arkko, Ida Hakkarainen, Niklas Rantanen ja Danail Suvandzhiev.

Lisäksi hallitus päätti seuraavista asioista:

 • Hyväksyttiin koulutoimen ja Nurmikodin talousarviot vuodelle 2015.
 • Hyväksyttiin uudet kirkon vuokra-asuntojen vuokranmääräytymisperiaatteet.
 • Hyväksyttiin urakkatarjoukset koskien päiväkoti Pikkupurren rakentamista, joten rakentaminen aloitetaan. Arvioidut kokonaiskustannukset 411 000 euroa. Päiväkotitoiminnasta vastaa perustettava osakeyhtiö, joka maksaa käyttämistään tiloista kirkolle vuokraa. Vuokra tulee sisältämään käyttökulut sekä ko. investoinnin kuoletuksen.
 • Hyväksyttiin Suomen Adventtikirkon työntekijöiden valtuudet.
 • Hyväksyttiin vuosikokouksen aika ja paikka.
 • Todettiin pääkonferenssin yleisko-koukseen 2015, San Antonioon Yhdysvaltoihin, osallistujat: Kalervo Aromäki (itseoikeutettu), Kennet Engblom, Timo Flink, Kimmo Ilola, Malla Salovaara, Kenth Stolpe, Ossi Turunen (Trans-Euroopan osaston johtokunnan jäsen), Anne Vrcelj.
 • Hyväksyttiin muutos liittouhrin jakoperusteisiin 1.1.2015 alkaen. Paikallisseurakunnat palauttavat edelleen unioniin keräämästään liittouhrista 30 %. Hyväksyttiin muutos siihen, miten unionin osuus käytetään. Paikallisseurakunnille on tiedotettu asiasta.
 • Päätettiin myydä Kauhajoella sijaitsevan Asunto Oy Venlanpolun asunto-osakkeet.
 • Hyväksyttiin kahden saunalaiturin hankinta Kallioniemen leiri- ja kurssikeskukseen.
 • Palkattiin Kennet Engblom nuorisotyöhön määräaikaisesti Suomen kristilliselle yhteiskoululle.
 • Käsiteltiin valtionhallinnon valmistelemaa opetuksenjärjestämislupien hakua, jonka mukaan Suomen Adventtikirkko joutuu hakemaan lukiolupansa uudelleen. Hakemuksessa täytyy esittää, miten opetuksenjärjestäjä täyttää opetus- ja kulttuuriministeriön määrittelemät tällä hetkellä tiedossa olevat kriteerit. (Lisätietoja: valtionhallinnon osalta asian eteneminen on peruuntunut.)

– Anne Vrcelj

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.