Erityisopettajan sijaisuus keväälle

0

Haemme erityisopettajan sijaista ajalle 11.3.–31.5.2024 Suomen kristilliseen yhteiskouluun

Suomen kristillisessä yhteiskoulussa (SKYK) annamme turvallisessa ja vapaassa ilmapiirissä kristillisen arvomaailman mukaista, korkeatasoista, yleissivistävää opetusta. Koulumme on pieni, mutta sitäkin ainutlaatuisempi yhteiskoulu, jossa koulua voi käydä esikoulusta lukioon asti. Oppilaita on reilut 170. Opetuksessa pyrimme ottamaan huomioon jokaisen oppilaan yksilönä ja tukemaan hänen kehitystään. 

Työssäsi tarvitset osaamista mm. yksilöllistettyjen oppimäärien sekä vuosiluokkiin sitomattoman opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Tuen tarve ja opetustunnit painottuvat matematiikkaan, suomen kieleen sekä englannin ja ruotsin kieleen. Pääset kehittämään myös taitoja lukemaan ja kirjoittamaan opettamisesta. Työtehtävät vaihtelevat yksilö- ja pienryhmäohjauksesta samanaikaisopetuksen toteuttamiseen yhdessä luokanopettajien ja aineenopettajien kanssa. Tunnit painottuvat suurimmalta osin peruskoulun puolelle. Lukion puolella korostuvat yksilöohjaus ja konsultoiva erityisopetus. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, jossa myös sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia työpäiväsi ovat. Pääset tutustumaan kiinnostavalla tavalla koko peruskoulun ja lukion kenttään. Työ toteutuu yhdellä kampuksella ja yhdessä työyhteisössä, jossa tunnemme sekä toisemme että oppilaamme. Työ sopii henkilölle, jolla on kiinnostusta kehittää pedagogista osaamistaan eri vuosiluokilla.

Työssä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja. Kouluyhteisössämme tärkeänä arvona on oppilaan mahdollisuus tulla kohdatuksi omana itsenään, joten työssä tarvitaan kykyä empaattiseen ja myötätuntoiseen vuorovaikutukseen. Tehtävä sopii myös juuri valmistuneelle tai loppuvaiheen opiskelijalle. 

Palkkaus määräytyy Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävän täyttämisessä käytämme 1 kk:n koeaikaa. 

Hakuaika päättyy 12.2.2024.

Hakemus lähetetään osoitteeseen rehtori@skyk.fi

Lisätietoja: rehtori Anitra Arkko, p. 050 438 2224, rehtori@skyk.fi

Koulun osoite: Toivonlinnantie 630, 21500 Kaarina

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.